i break my back of love for you

Jag suger verkligen på det här med att packa. Till att börja med så visste jag inte vad jag skulle ta med mig, främst i klädväg, så jag drog ut på det lääänge. När det väl var dags att ta tag i det hela så kunde jag snabbt konstatera att nästan alla mina kläder är svarta eller vita , vilket betyder att jag kommer se likadan ut hela veckan. Får väl se om jag kanske hittar någon billig trasa där nere?

Men som om inte det var nog, så skulle det braka till ordentligt och ställa till det för mig. Jo, det brakade självklart till i min rygg,! De senaste timmarna har jag gått omkring och sett ut som jag har en pinne uppkörd i arslet, samtidigt som jag har har tjutit som om kniven suttit i mig. Efter att ha fått i mig en Volatren så släppte det ialla fall lite, så jag har gått runt och flåsat och stönat, min syster tyckte att det lät som om jag skulle föda barn så hon sa åt mig att krysta!


Det är ju så typiskt mig att dra på mig något sånt här, ett dygn innan vi ska åka. Lite komiskt, det slår liksom aldrig fel. Så jag har ju skrattat som en tok också, och alla andra också för den delen. Jag kan ju säga så mycket som att det inte direkt gjorde mindre ont utav det, men kunde inte sluta heller.

Nu ska jag se till att packa det sista, sen ska jag krypa till kojs och hoppas att lite sömn gör susen för min arma kropp och förbannade rygg. Håll alla tummar ni har, snälla?

regina spektor - samson


You're my sweetest downfall.

karatefylla.com


Här har vi henne, mitt lilla husdjur.


sleepwalker

Jag är så sjukt trött, jag är inte motiverad till att göra något överhuvudtaget, jag skulle kunna lägga mig här på köksgolvet och bara sova. Men jag gör inte det, just för att mormor och morfar skulle nog bli ganska oroliga när de kommer hem och hittar mig däckad på golvet. Så istället så håller jag upp ögonen med hjälp av tändstickor och för säkerhetsskull fäster jag silvertejp vid ögonlocken och drar sedan tejpen bak i nacken, det borde göra susen.

Mormor sa att det fanns pizza i frysen (någon norsk konstig sak som ser ut som en baugette), men den lockar inte speciellt mycket. Jag är dock sjukt hungrig också , så något måste jag ju se till att få i mig. Dumt att maten inte gör sig själv, och/eller att jag inte har en man/kille/prins/sultan som var mästerkock som kunde slänga ihop något kulinariskt till mig.


dagens shopping


Rosa topp från H&M , färgen kommer inte riktigt till sin rätt .
Halsbandet kommer också från H&M.


Sandaler från Wera/Åhléns, nedsatta från 399kr till 50kr.
Perfekt till Magaluf, hade liksom ingen lust att lägga massa
hundralappar på ett par skor som inte kommer bli använda så
mycket mer i år.



Och en ny digitalkamera också !

powerwalk

Idag är inte min hals ond längre, så efter att jag kom hem från stan så snörade jag på mig promenadskorna och gav mig ut på min 9km långa promenad. Men jag ska då inte sticka under stol med att det gick segt, riktigt segt, det känns ju att jag inte är riktigt frisk. Men jag tog mig ialla fall runt , så nu är jag sådär gött trött i benen, sitter här och varvar ner med lite skön musik.

Nästa projekt blir att käka, färga håret och göra sig snygg för att sen dra till Anna B på fest! Ska bli kul , var längesen alla tjejerna var samlade och det lär väl dröja tills nästa gång , nu när alla ska dra åt olika håll.


no carbs, thank you !

Det är konstigt vad man blir sugen på att träna när man är sjuk och när man inte får. Känner att jag har massa spring i benen, men en ond hals stoppar mig från att göra något åt det. Jag vill bli frisk nu! Jag och Linn tog oss en liten promenad, med betoning på liten, men vi upptäckte rätt snabbt att himlen var kolsvart så det var bara att knalla hemåt igen. Tur var väl det, för väl hemma så öppnade sig himlen och regnet forsade ner och det blixrade och dundrade bra länge!


Jag känner mig som en barbapappa i ett kassler-nät , det är verkligen på tiden att göra något åt det här. Jag har sagt det så många gånger, det har vart mycket snack och väldigt lite verkstad. Men det är väl dags att köra GI igen, lyckades ju tappa 5 kilo sist och jag har ju inte gått upp dem igen. Kan ju bli lite lättare nu när mamma också är inne på det. Annars är det ju svårt när man har en familj på 7 pers och alla äter olika. Men jag och mamma får väl se till att trimma oss lite nu då.

pimpla te och knarka halstabletter

Inte nog med att jag känt mig trött och matt de senaste dagarna, nu har jag dragit på mig halsont också. Riktigt lägligt nu när det är 6 dagar kvar tills Magaluf. Jag blir så ledsen! Har sovit i x-antal timmar, har varit upp och käkat lite och nu har jag krupit ner med en kopp te i sängen, får snart bli Ipren och sova - igen. Imorgon är en ny dag, vilket betyder jobb jobb jobb. Men jag är ialla fall ledig på fredag, så det ska jag se fram emot!


Linn, min ängel, har skrivit en handbok åt mig. Hon lyckas då att få mig att hissa upp mungiporna, sen får vi väl se hur det går med resten. Jag är en negativ människa av naturen, åtminstone när det gäller mig själv.
http://liiinniiee.blogg.se/2008/august/handbok-for-positivt-tankande.html

Christian Louboutin



Behöver jag ens säga något ?

no more school

Imorgon börjar skolan för många, men inte för mig! Känns helt sjukt att inte behöva gå till skolan något mer , de senaste 14 åren har ju till stor del spenderats i just skolbänken. Men nu är det slut på det lidandet, sjukt men skönt. Man visste ju när man tog studenten i våras att det var slut, men det är nog inte förrän nu man verkligen fattat att det är så.

Imorgon börjar även min näst yngsta syster i 7an, högstadiet. Hon är inte så liten längre Elina. Kommer ni ihåg när man började 7an? Då man tyckte att man var så stor och frän, ända tills man såg de stora 9orna, då var man inte så tuff längre.

hard work

Här ligger man nedkrupen i sängen och vältrar sig i självömkan, magen gör ont och jag vill bara sova sova sova, tills det onda försvinner. Men det finns ett litet problem, eller det är inte så litet egentligen, det heter familj - jag börjar nästan tro att köket inte är ett kök utan egentligen en hönsgård. Jag tycker jättemycket om min familj, nej jag älskar dem, men det finns tillfällen då man bara inte orkar, det här är ett sådant.

Idag när jag kom till jobbet så fick jag höra att det bara skulle bli 3-4 timmar för oss extrapersonal, så jag ställde in mig på att få gå hem vid 12-13 någon gång , så jag jobbade på som en tok och hoppade över lunchen. Men när lunchen var slut fick vi höra att jag och Johanna skulle gå vidare till våning 1 och fortsätta där när vi var klara på 2an, på 1an hade de då 22 rum kvar. Så ja, det blev heldag ialla fall , 6 timmars slit - utan lunch! Och visst är det bra med timmar, cash is king, men när man har ställt in sig på att få gå hem så blir man ju inte sådär jättepigg på att jobba vidare.

Brad Paisley & Alison Krauss - Whiskey lullaby


för snart drar vi !

Imorgon är det en vecka kvar tills planet till Magaluf lyfter och då sitter jag där nervös som aldrig förr, har ju aldrig flugit förut! Får nog göra som Angelica sa, hälla i oss en öl eller så innan det är dags att kliva ombord. Shit, 7 dagar alltså. Kanske dags att börja utveckla lite resfeber nu då. Och börja fundera på vad man ska ta med sig. Vad behöver man för en vecka i Magaluf ?

with tired eyes,tired minds, tired souls, we slept

Jag vet inte vad det har varit med mig idag, jag har varit så sjukt trött att jag knappt orkat hålla ögonen öppna. Det räcker väl inte med att bara skylla på vädret, även om det nu är en liten bov i dramat. Men det är väl allt härjade på helger och sena nätter som börjar göra sig påminda. Att få max 5 timmars sömn varje natt gör väl endel kanske, när man egentligen måste ha typ 8. Får väl försöka se till att ändra på det här nu.

Gick upp klockan 6 idag för att göra mig iordning för jobbet, när klockan var strax före 8 och tåget rullade in på perrongen i Karlstad ringde husfrun och sa att jag inte behövde komma för det fanns inget jobb idag. Då blev jag lite smått ledsen, det var ju i och för sig inte hennes fel, hon har ju varit på semester i 6 veckor så kom hon tillbaka idag. Hon var ju till och med där långt innan hon skulle börja och det första hon fick göra var att ringa till all extrapersonal och säga att de inte behövde komma. Tråkigt nog så gick det inget tåg tillbaka förrän två timmar senare, så jag gick till pressbyrån och köpte en pocketbok, Sophie Kinsella's -Shopaholic Abroad. Så där satt jag på en bänk och klippte fenetriskt med ögonlocken i hopp om att jag inte skulle somna, fick gå ut och gå en sväng då och då för att försöka hålla mig vaken.

Väl hemma igen kröp jag ner i sängen och slocknade som ett ljus, låg däckad i nästan 4 timmar innan jag vaknade av att mina syskon stog ute i köket och skrek som jag vet inte vad. Resten av dagen har väl tillbringats i soffläge, somnade även någon timme på soffan och vaknade till Anna Skippers väna stämma(?).

Frågan är ju hur jag kommer kunna somna nu, gäspar som en tok men jag antar att det ändå inte kommer bli så mycket sömn än på ett tag. Resten av familjen är ju vakna ett tag till så. Fan för dem som har sommarlov.

Den där kommer det inte bli någon raketforskare av

Elina: Är Linns katter kattungar?
Jag: Nej, det är de inte.
Elina: Nehej, men de har varit va ?


Det är de här som får en annan att känna sig riktigt smart.

Sara Varga - Born to fly (dance remix)


sleepyhead

Det här med att vara kattvakt är ganska skönt ändå , med undataget att Sessan går runt och pratar och jag fattar inte vad hon säger. Och så är det ju det här med allergin också, glömde ju att köpa nya allergitabletter, så nu är näsan inte så rolig att ha att göra med.

Jag är rätt glad att jag stannade hemma istället för att gå ut på krogen och härja, jag är helt slut sen igår. Somnade till och med en sväng förut på jobbet, var så yr så jag satte mig ner på golvet i förrådet och rätt som det var så nickade jag till. Vaknade ju självklart lika fort igen, jag hade nog nästan gunnat och sova samtidigt, helt sjukt vad trött jag har varit.

Jag fick se lite naket idag på jobbet också! Skulle in och städa ett stanna-rum, så knackade på och killen som bodde där inne kom direkt ur duschen, trodde väl antagligen att det var hans kompis som kom, så han öpnnade dörren med handuken hängades precis framför den allra heligaste. Frågan är vem som blev mest förvånad? Min blick vandrade ner men sen lika fort upp igen för att snabbt slänga ur mig "vill ni ha städat?" , det ville han, bara han fick sätta på sig lite kläder först. Han var ju rätt snygg också då!

Nej, nu ska jag faktiskt krypa till kojs, såg att Linn hade All the boys love Mandy Lane på datorn, så det ska jag väl kika lite på innan det är dags att stänga de blå. Den skulle ju tydligen inte vara bra alls, men och andra sidan så har jag inte direkt något bättre för mig. Kommer ändå inte kunna lista ut katt-språket ikväll så.

dramaqueen

Jag förstår inte hur jag alltid lyckas sätta mig i sådana här situationer. Det känns som det varit kalabalik omkring mig mest hela tiden det senaste. Jag är så sjukt trött på allt just nu, vill bara komma bort bort bort! Om 10 dagar drar jag ialla fall till Magaluf, ska bli himla skönt att få miljöombyte och en massa skoj, slippa tänka på all skit.

home sweet home ?

Det där med att flytta hem till mamma är slitsamt, riktigt slitsamt- redan. Jag är så trött så det rinner snart tårar nerför mina kinder, ska upp klockan 6 till morgonen så snart måste jag sova. Men så länge resten av familjen är vaken så kommer jag väl antagligen inte kunna sova, jag är ju så sjukt lättväckt också! Inga öronproppar har jag heller, kommer antagligen få sova med mp3n.

I helgen ska jag vara katt - och lägenhetsvakt medans Linn och Micke är i Smögen. Passar ju mig alldeles ypperligt, eftersom jag jobbar i helgen och annars måste sova hos mormor eftersom det inte går några tåg härifrån skogen.

kasta, kasta inte, kasta , kasta inte

Nu efter att ha packat sen jag kom hem från jobbet, från och till, så tar jag mig faktiskt en välförtjänt paus. Nu är det faktiskt inte så mycket kvar att fylla kartongerna med, mest småplock som jag inte ens vet om jag vill behålla.

Men jag lider ju av separationsångest och tänker alltid att "det kan ju komma till använding någon gång i framtiden, slänger jag det nu kommer jag med all säkerhet att behöva det". Självklart kommer det inte alls till användning utan hamnar längst inne i garderoben eller någon låda tills nästa gång det är dags att röja, och då blir det samma visa igen. Men nu har jag ialla fall tagit lite mod till mig och kastat endel grejer trots att min hjärna tänkte spara, spara, spara!

dress me up


forever21


Jag ljuger inte när jag säger att jag har fått dille på klänningar ialla fall. Och en sak till, Linn ska lätt få shoppa lite åt mig när hon åker till USA, då ska hon får göra forever21 åt mig. Okay, kanske inte någon storshoppng, med tanke på min ekonomi och hennes resväska. Men någonting fint kan hon allt få köpa med åt mig.

Dessutom ska hon ju shoppa 20års-present åt mig där också (det har jag inte bestämt åt henne,det har hon allt gjort själv) , ska bli spännande, då jag är så tråkig och aldrig önskar mig något längre.

flugjakt 06.20

Helt sjukt att man ska behöva gå upp 06.20 för att slå ihjäl ännu lite flugor. Låter som om jag är världens mest ohygieniska människa som har lägenheten full i flugor, men det är väl inte mitt fel att något äckligt flygfä har lämnat sina avkommor i min fläkt? Jag har öppnat fönstrena på vid gavel men de fattar ju inte att de ska flyga ut, så jag får väl stå här och vifta med min rosa flugsmälla ett tag till då!

Min mor har redan hunnit att ringa och tjata på mig och klockan är inte ens två. Inte kommer hon med något nytt heller, jovisst för att repeditioner är bra, men endast repeditioner blir ju bra jobbigt va. Humöret kraschlandade vid mina fotknölar. Går man någon såndär kurs där man lär sig att tjata öronen av sina barn eller?

Rooney - When did your heart go missing


Synd att det inte fanns någon bra video.


Jag hade en liten crush på Robert Schwartzman när han var med i En prinsessas dagbok !

everyday is a sunday evening

Flyttkartongerna gapar fortfarande tomma, regnet öser ner och jag har inget lust eller ork till något överhuvudtaget. Jag är så seg och mitt huvud känns tungt som bly, jag ska tappa upp ett varmt bad och krypa ner en stund. Sen får jag väl ta mig an något miniprojekt, städa ur mitt badrumsskåp och sortera lite i min sminkväska, det finns mycket som jag kan plocka bort som jag inte kommer behöva den här veckan när jag ändå bara ska jobba och packa.

78 flugor senare

Vaknade upp men världens monsterbakfylla, på darrande ben stapplade jag ut i köket för att få i mig någon form av vätska, det fick bli vatten, som förövrigt är det äckligaste man kan dricka när man är bakis!Väl inne i köket ser jag att hela mitt fönster är fullt av flugor. Det var som hämtat ur någon film där någon legat död i flera veckor och stället kryllar av dessa äckliga små flygfän. Så det var bara att ta fram en tidning och ta livet att de där äckliga djuren. Folk nere på gatan hade nog tyckt att det varit ett smartare drag av mig att göra mig av med liket istället för att stå och slå ihjäl 78 flugor.

Det närmsta lik jag kan komma är väl mig själv, har varit soffläge i stort sett hela dagen. Minsta lilla rörelse och det känns som huvudet ska explodera och magen vända sig ut och in. Nu har jag fått i mig lite mat ialla fall så det är lite bättre. Cravings denna dag är coca cola, i mängder!



Var ute och slog runt med denna donnan igår. Himla kul,var
längesen vi var ute på dåligheter tillsammans, hoppas det
blir mer utav det framöver. Och vad fasen har det tagit åt oss?
Du är en sån stjärna Linn Karlsson,
love you!

the trick is to keep breathing

Vadå omvänd dyngsrytm? Nu är det mitt i natten och jag är inte det minsta trött, jag kom över det stadiet för några timmarsen, nu ångrar jag att jag inte gick och la mig då. Nu vill jag inte sova för då blir det morgon så fort, och då måste jag kliva upp och gå till jobbet, en lördag!

Inte nog med det, jag har en stapel (lika hög som mig själv) av kartonger som ska fyllas. Den som spar han har, jag har ju haft hela dagen på mig att greja och packa, men jag orkar inte, dessutom känns det så slutgilltigt. När det väl kommer till kritan så vill jag inte flytta, även om lägenheten ser ut som skabb och jag inte trivs med den, så vet jag att jag kommer vantrivas hemma hos mamma, i ett rum som ligger vägg i vägg med mammas och som är lika stort/litet (?) som min hall!

Men det verkar ialla fall som det vankas utgång, Linnsan ska på bröllop men hon var sugen på Nöjes också, så hon skulle försöka komma iväg tidigare. Skulle vara hur kul som helst, längesen vi var på Nöjes och härjade och det lär ju dröja tills nästa tillfälle kommer, ialla fall för mig. Nästa helg går ju flytten så då kommer jag inte ha tid, helgen därpå så jobbar jag och sen måste jag packa och sådär, för på tisdagen drar vi till Magaluf och sen drar Linn till staterna och blir borta i 2-3 veckor(?), så man får ju passa på!














den lilla svarta

Den lilla svarta har kommit att bli ett utav de viktigaste basplaggen i en kvinnas garderob. Hur kommer det då sig att jag inte har någon?


Jag kan tänka mig flera!
asos

Tristan&Isolde

Det går sådär lagomt snabbt med packandet men det går ialla fall framåt, sakta men säkert. Har lyckats rensa ur garderoben på kläder och skor som jag inte använder eller som inte går att använda längre. Lite separationsångest drog över mig, men det är lika bra att göra sig av med det för annars ligger det bara där och tar plats, nu har jag ju plats för lite nytt istället!

Tog mig en liten paus och trallade upp till solariet, det var så sjukt varmt att jag långt om länge funderade på att kliva ur innan tiden var slut. Men jag härdade ut, det var de längsta 15 minutrarna på väldigt länge ialla fall. Nu när jag kom hem såg jag att Tristan&Isolde hade börjat- så bra film! Tänkt att plocka fram den ur min dvd-samling länge, men så såg jag att de skulle visa den på 5an så då väntade jag istället. Åh, jag tycker den är så bra! Och den där James Franco är inte helt fel att vila ögonen på heller för den delen.



Packandet får jag väl ta i pauserna.

good news for people who loves bad news

Kan någon förklara för mig varför alla snygga grannar börjar krypa fram nu, nu när jag ska flytta ? Under de 8-9 månaderna jag har bott här så har jag inte sett en enda snygg kille här, men nu , NU! Det slår då aldrig fel.

Miley Cyrus - 7 things


every night is another story

Då var man nyss hemkommen från en nattpromenad med Madde. Det var trevligt, fick lite uppdateringar och sådär. Det har blivit dåligt med promenader och äventyr på senaste, dags att styra upp nya snart tycker jag. Promenaderna kan ju bli lite svårt eftersom jag flyttar om en vecka, men äventyr däremot! Annars så drar vi ju om 2½ vecka, då får alla Magalufbor se på grejer!


Det ska bli intressant att se vilken tid jag somnar inatt, eller till morgonen, de senaste nätterna har det blivit riktigt sent och jag har inte somnat förrän efter Las Vegas. Men imorgon ska jag väl försöka se till att komma upp någorlunda i tid, så jag är trött på kvällen, annars kan det bli riktigt jobbigt att gå upp på lördag.

New shoes cures the blues

Eftersom jag dragits med mig själv i snart 20 år så kan ju faktiskt påstå att jag känner mig själv ganska bra vid det här laget. Som jag skrev i förra inlägget, innan jag skulle shoppa, så gissade jag på att jag skulle få med mig lite mer saker än det jag egentligen skulle ha. Jag hämtade mitt pass, jag köpte regörningskräm men jag hittade inga jeans.




Däremot fick jag med mig en lång grå hoodie från Vero Moda, en rouge, leggings, svarta tygskor och ett par leopardmönstrade pumps. Nu skulle säkert jätte många modebloggare säga att jag är helt ute, att lepoardskor är så 2007, men what ever, jag tyckte de var tuffa ialla fall. Nu ska jag bara lyckas matcha dem också.


Inte riktigt såhär , de här var ju lite snyggare än mina.
Mina kommer från Donna Girl och var nedsatta till 200 kr.
Jag är nöjd!


Vad vore världen utan Linn?

.. den skulle vara tråkig och trist och alldeles, alldeles .. normal?



Liinnsaan säger: haha, snipp också. snippen & snippan var ute & gick en vacker & solig dag. Helt plötsligt kom det mörka moln från ingenstans. Snippen tittade upp mot skyn & sa. Det blir nog snart sprutande regn. Kan inte jag få krypa in hos dig & värma mig en stund? visst sa snippan jag ska bara smörja mig lite, eller förresten kanske du kan det?
maaryloo säger: hahaha du är SJUK !
Liinnsaan säger: ja självklart sa snippen, & han började smörja. Så snart regnet kom började snippan värma snippen & han kröp in i den varma fuktiga grottan
Liinnsaan säger: slut..
Liinnsaan säger: SNIPP snapp slut
Liinnsaan säger: SPRUT!

Kan ju tillägga att det inte slutade där heller..

the place you have come to fear the most

Nu har mamma ringt och tjatat på mig igen, om allt möjligt, tänk om en vecka då kommer jag få höra det där tjatet dygnet runt! Jag måste verkligen söka jobb, jag kommer inte överleva att bo hemma annars, jag vill inte bli lågvarig under det taket.

Ska börja packa ordentligt nu, för på tisdag och onsdag kommer mamma hit och då ska vi städa som idioter, för sen jobbar jag som en också. Så när jag kommer hem på lördag efter jobbet blir det till att köra möbler.

Men först ska jag göra nåt roligare tror jag. Ska ta mig en tur till farbror polisen och hämta ut mitt pass och sen ska jag ta mig en tur på stan också, se om jag hittar mig ett par jeans som inte kostar multum- jag har faktiskt lite överskott i kassan, första gången på år och dar. En rengörningskräm för ansiktet bör införskaffas också, och känner jag mig själv rätt lär något annat slinka med också.

somewhere a clock is ticking

Det är dags att börja packa inför flytten, nästa helg går flyttlasset, men det är så svårt att veta i vilken ände man ska börja. Har plockat lite smått, knappt märkbart, drar mig för att plocka undan en massa för då slutar det bara med att jag behöver det om några dagar och så ligger det längst ner i en kartong.

Sängkläder och handdukar är väl ialla fall sådant som jag kan lägga undan, hinner ju inte använda allt på  1½ vecka så. Annars får jag väl börja rensa, försöka avgöra vad som är värt och spara och vad som kan slängas. Det är sjukt vad mycket grejer man samlar på sig, som man egentligen inte behöver.

Ork! Vad tiden går fort, det känns som det var igår jag sa upp lägenheten, i och för sig så flyttar jag ur 2 veckort tidigare men ändå. Jag förstår inte hur jag ska orka flytta hem till mamma. Jag kommer nog gå under.

Rachel Bilson


Jag vill också ha långt hår och lugg!

Tog ju ur min hårförlängning för ett tag sen och det har inte blivit av att den kommit tillbaka i , igen. Men när det väl är dags ska jag sen gå till frisören och be dem klippa något tufft med lugg, förändring är bra!

hemma i vård av ond rygg

Tre timmar pallade jag med på jobbet innan jag kände att det var dags att gå hem, jag orkade inte mer. Jag blir så arg på mig själv, jag vill ju jobba, jag har inte råd att ha ont i ryggen! Nu fixade husfrun ialla fall så att jag får vara ledig imorgon och på torsdag, så nu ska jag inte jobba något förrän lördag.

a little bit too much

Jag har haft riktig tur med min lägenhet senaste veckan känner jag. Ska bli himla gött att flytta härifrån, samtidigt som det inte kommer bli kul att flytta hem till mamma, får hoppas att det inte blir någon långvarig vistelse där. Ta mig till Norge, eller vart som helst ?

I onsdags när jag kom hem fick jag till min stora fasa se fluglarver ligga och kräla på min spis, fluglarver! Hittade ännu fler i fläkten så det var bara att ställa sig och svabba. Usch så vidrigt! Sen var det det bara att skutta in i duschen, det kändes som det kröp sånna där slemmiga larver över hela kroppen på mig.

Sen har jag ju lyckats lösa mysteriet med den där äckliga soplukten jag skrev om igår. Egentligen vet jag inte om jag ska berätta vad det var, lite sjukt ändå. Men visst, jag kan väl bjuda på den då. Jag hade kollat igenom hela köket och kunde inte komma på vart lukten kom ifrån, men så visade det sig att jag hade missat en låda, en! Vad får jag se när jag öppnar lådan? Jo en påse med kyckling, den hade varit försvunnen i typ 2 dar, inte konstigt att det luktade apa då! Ett bra tecken på att jag har mycket i tankarna och har jobbat på tok för mycket kanske ? Det luktar lite mysko av lådan fortfarande , men ska skura igenom hela det skåpet så får jag hålla alla tummar för att det försvinner.

Och så nu ikväll så skulle jag öppna mitt städskåp, där jag förvarar lite allt möjligt, och ta ut en måttband, i samma veva som jag skulle stänga dörren så brakade hyllan där inne ner och allt ramlade ut på golvet. Jag orkar verkligen inte ta reda på det nu. Jag orkar inte!


Nog för att jag brukar vara klantig och olycksförföljd , men jag undrar om det inte finns någon liten nisse här som gör livet ännu lite surare för mig.

Lady Gaga - just dance


Counting down the days

Det är augusti, 4e jävla augusti, sommarn är snart slut och regnet bara öser ner! Sommarn är alldeles för kort, förstår inte vart den har tagit vägen. Eller jo, jag har jobbat ihjäl den! Nu är  det bara 12 dagar kvar tills jag flyttar, 20 dagar tills arbetslösheten sätter in, 22 dagar till Magaluf och 27 dagar tills 20årsdagen!

Husfrun ringde idag och frågade hur det var med mig och min rygg och undrade om jag orkade jobba imorrn eller om jag ville va ledig. Men jag vill jobba, så hon sa att jag får ju gå hem om jag inte orkar. Men jag ska ge mig fan på det, knarka lite Ipren så ska det väl lgå vägen.

Ska väl försöka ta mig in till stan och lämna tillbaka filmerna jag hyrde i lördags, känns inte så lockande att gå ut i regnet bara. USCH!

can't find my drink or man

Man ska ju tydligen kyssa många grodor innan man finner prinsen, men exakt hur många? Och hur många gånger ska man pussa grodan, för att vara säker på att man inte missar en prins då?



Jag pussade ju faktikt en riktig groda igår, men det verkade inte funka det heller.

Ågren

Idag har jag lite ångest, det blev lite för mycket för lilla mig igår. Vilken fylla, jag var inte ens beredd på att den skulle komma, det skulle ju vara lugnt och nyktert igår ju. Men det blir aldrig som man tänkt sig. Ibland är man bra pinsam alltså, men jag bjur på den.

Idag var det ju meningen att jag skulle jobba men jag hade så ont i ryggen när jag vakna att jag knappt tog mig ur sängen. Det framkallar ju också lite ångest och dåligt samvete, vet ju att det redan är dåligt med folk och mycket att göra, men jag hade ändå inte orkat.

Så idag skulle jag knapra Ipren och ta det lugnt, trodde jag, men nu så måste jag städa som en tok. Jag har ett mysterium att lösa också, det luktar något så fruktansvärt äckligt när man kommer in i hallen och köket. Det luktar sopor men jag har inte ens några sopor inne, kan inte avgöra vart det kommer ifrån heller. Skulle vara fint om det är en råtta som gått och dött någonstans, typ i väggen. Uhu!

RSS 2.0