what to do

Kör över mina hälar med barnvagn, ställ ner en pall över mina fötter, massakrera mina armar och händer med kartonger, papper och tejpare! Jag kommer vara inbyltad i ett paket lagomt till jul, passande! Annars funkar jobbet fin fint, en massa goa tjejer, nu på torsdag blir det torsdagspils på qba! Ska bli riktigt kul faktiskt.

Jag toppar fortfarande poänglistan på jobbet, efter mitt äventyr på bussen. Kanske ska se till att göra något mer galet så jag håller mig på topp, i helgen kanske? Vem är på för något wild and crazy?

Förövrigt försöker jag bestämma mig för hur jag ska göra med mitt hår , ljusare eller bara slingor och slänga i lite rött. Lite tråkigt med helsvart nu faktiskt , händer liksom inte så mycket. Ska rådfråga lite med Kakan tror jag.

one missed call

Åh vad glad man blir när  man ser att man har ett missat samtal på mobilen - Yes jag är saknad! Sen blir man extremt nyfiken när det är ett nummer man inte har, samtidigt som man lite besviket kommer på att det kan vara typ mormor. Så är man ju självklart på jobbet och kan inte kolla upp det på hitta.se. Det första man gör när man kommer hem är att slänga sig på datorn och klicka fram nummret som visar sig till höra en Johan med finskt efternamn, från Övertorneå och hur mycket jag än anstränger mig och hittar på så kan jag inte komma fram till att jag känner denna man. Shit , jag är nog inte så saknad ändå.

RSS 2.0