fever

Jag kreverar snart! Idag har jag härdat ut hela dagen på jobbet, inget illamående men har vart så trött att jag kunnat somna stående. Fick sätta mig en liten stund, gömd bakom en säng på ett utav rummet, och samla krafter - vänta på att allt skulle sluta snurra. Helt Svimmfärdig.

Nu när jag kom hem började jag med ens att känna mig febrig, kan ju bero på att jag är trött som satan, men sen har jag ont i halsen utav bara helvete, så det skulle ju inte vara så konstigt om jag faktiskt har feber. Ont i kroppen har jag också, mina armar är helt slut, det tar som fasen att städa hotellrum ska ni veta, speciellt att bädda sängar.
Mina ben känns som de har gått igenom ett riktigt ordentligt pass på gymmet, men de har egentligen råkat ut för 2 kvällars ihärdigt tokdansande i höga klackar.

Vrängde iväg ett sms till SnyggMadde också, undrade om hon var laddad för en promenix, men har inte fått nåt svar. Den promenaden känns inte lika aktuell längre. Det jag längtar efter nu är en alvedon och sängen, så det ska jag nog styra upp inom kort. Behöver gå upp till Lo&Lei och fixa klipptid också, är nog bäst att göra det innan jag går och lägger mig, för det känns som jag kommer kunna sova mig igenom ett helt sekel.


let the good times roll

En enda tjock dimma, så kan man nog sammanfatta helgen- kort och gott. Man har ju mått bättre om man säger så, orkade inte ens vara kvar på jobbet idag, jag vet att jag är kass men jag pallade inte att skura toaletter när hela magen kändes som den höll på att vändas ut och in. Skyllde dock på magkatarren, för den brukar jag ju faktiskt lida av annars.

Efter att ha piggnat till någorlunda så åkte jag och Madde till kil för att käka pizza med Angiie, och fixa mitt löshår. Efter 2-3 timmar hade jag ett väldigt hårsvall, och minst lika mycket låg på golvet. På tisdag ska vi sätta i lite mer och så ska jag fixa klipptid imorgon också, så de kan klippa in håret lite, det ser inte så snyggt ut nu med min page.

Vi kikade på lite olika resmål också, för i augusti drar jag och Angiie,förhoppningsvis också Madde, utomlands! Skulle vara så himla skönt, antagligen blir det att fira 20-årsdagen på varmare breddgrader, inte helt galet.
Honk och Olsson tittade in också, kollade på fotbollen, lite sådär halvhjärtat , blev en hel del skitsnack också. Trevligt.

Nu har jag lyckats få i mig lite mat, har varit lite dåligt med det idag, så nu blir det snart sängen. För imorgon ska jag upp och jobba , då ska jag bannemig vara pigg och allert! Efter jobbet blir det nog promenix med Madde, ska nog ta med en flaska vatten , utifall att hon blir svettig i halsen.

welcome to my crib

Bah. Idag mår man som man förtjänar, det är ett som är säkert. Blev lite för mycket av det goda igår faktiskt. Mått sjukt illa hela dagen, det är först nu jag lyckats få i mig lite mat. Jag sa häromdan att det var längesen jag var bakis senast, det skulle jag inte ha sagt. Tji fick jag för det.

Det var några här förut och kollade på lägenheten förut också, min välstädade fräscha lya. Det var supertrevliga dalmasar, de verka intresserade trots att det ser ut som skabb. Men de ska väl ringa och tjata så det händer något. Men det såg nog ut som jag hade matchat rätt bra, kände mig minst lika skabbig som lägenheten.

Linn klampar  väl in här vilken minut som helst, med ett hejdundrande partyhumör. Det är väl dags för mig att skutta in i duschen och göra något åt det här skabbet. Just nu lockar soffan mer än dansgolvet, men det ska det väl bli ändring på hoppas jag.

Linn, mitt lilla ljushuvud

Linn: Jamen du, jag vet vart vi åker!
Jag: Vart då?
Linn: Venedig
Jag: Ja, men det gör vi!
Linn: vart ligger det?
Jag: Italien
Linn: Ja, det är det ja..

Linn: Jamen dit åker vi, vi åker till Miami
Jag: Men skulle vi inte till Venedig
Linn:
Jo, men vi åker dit också.
Linn: Nästa år..

Sanna Nielsen "Strong"


Allas vår Sanna Nielsen var ju i Mitt i City i Karlstad, någon gång i April. Hittade det här klippet som är just därifrån,kvaliteten är väl ingen höjdare kanske men.Den här damen kan ju ialla fall sjunga hon, rös i hela kroppen när hon började sjunga. Dock var det så varmt och så mycket folk så jag orkade inte vara kvar där inne, så jag hörde bara den här låten, grymt bra tycker jag. Varför gör hon inte fler sånna här låtar för?

a womans right to shoes

Nu är det dags att införskaffa nya skor, jag sliter skosulor som en tok, jag vet inte hur jag lyckas. Först på listan står ett par vita tygskor - de jag har nu är inte vita någonstans längre. Nya pumps vill jag ha också, med en riktig klack! Jag vill ju i och för sig ha många fler skor än så, jag blir ju alldeles salig när jag går in i en skoaffär. Det kliar i fingrarna (och tårna?) och det slutar i regel med att det svider rejält i plånboken. Men sommar och party kräver nya skor, right?



have2have

sleepyhead

Det är nog något fel på mig! Jag sov till 13.30 idag, från och till. Jag skulle ju upp och tvätta och ringa på lägenheter och sådär imorse, men jag kunde inte ens öppna ögonen. Men det är väl så, jag tar igen de 3 senaste veckornas förlorade sömn NU, dumt att ta allt på en gång då bara. Jag skulle nog behöva sova 24 timmar i sträck för att komma ikapp, minst. Jag känner mig ganska utvilad nu ialla fall, det är något jag försöker intala mig åtminstone.
















couldn't control myself

Jag kunde inte stå emot, ha-begäret blev alldeles förstort, det är klart och betalt och om 1-3 dagar har jag håret i min ägo. Ska bli så kul, det är bland det roligaste jag vet att göra om håret. Och omväxling förnöjer. Angelica är gullig och ska hjälpa mig att sätta i det också, det kommer nog bli jättebra. Hon behöver ju träna hon också som ska bli frisör!

Jag har svullat och ätit sånt som jag inte ska, inte konstigt att jag känner mig som barbapappa, jag mår fan illa. Snart kommer jag väl få ett sånt där ryck där jag går bärsärk i köket och slänger allt onyttigt, fast det finns inte så mycket sånt kvar nu egentligen. Men det är väl dags att jag gör något åt allt det här, en gång för alla. Bli med mig till gymmet någon!

hårförlängning?

Jag är grymt sugen på att göra hårförlängning, trött på mitt korta hår - även fast det kan vara rätt skönt ibland. Jag hade hårförlängning för drygt 1 årsedan, men det satt inte kvar så länge, använde microringar och tyckte att det slet för mycket på håret. Nu sitter jag och klickar mig runt på rapunzel. Där kan man köpa ett startpaket med 100 slingor med keratinvax, värmetång och hela köret. Någon som testat och vet om det är bra ?


tired as hell

Jag har nu vaknat upp ur min dvala. Jag skulle ju ta mig en power-nap på en timme, den blev något längre, efter drygt 3 timmar vaknade jag och då kände jag mig fortfarande inte utvilad. Men det är väl så, de senaste veckornas festande har väl tagit ut sin rätt. Och inte blir det väl lugnare framöver heller för till helgen väntar Nöjes, Angelica vill även ha med mig ut på fredag och nästa helg bär det äntligen av till Strömstad.

Så nu sitter jag här ihopkrupen i soffan och stirrar ner på det lilla infernot av kläder som ligger på golvet, det var ju det jag skulle ta tag i idag, men nu orkar jag verkligen inte. Men imorgon är en annan dag, nya möjligheter och då ska jag faktiskt tvätta också. En sak är då säker, Carrie Bradshaw skulle aldrig behandla sina kläder såhär, fast å andra sidan, så hade inte jag heller gjort det om jag hade en garderob som henne.

welcome to lazy-town

Högre makter måste har hört mitt rop på hjälp, eller så är husfrun bara vädligt förstående. Idag när jag kom till jobbet så sa hon att jag slapp 212 (!) och fick vara på våning 4 istället. Mitt hjärta tog faktiskt ett litet glädjeskutt, 4an var rena himmelriket i jämförelse med gårdagen och midsommar. Men det är ju fortfarande så att folk är väldigt generösa med överraskningar. Idag fann jag en hel peruk inne på ett utav badrummen, förvånades av hur mycket hår man kan tappa när man duschar. När jag sedan tog ett tag med moppen så visade det sig inte vara hår från någon annan del av kroppen än just huvudet. Yummie! Som nämt i tidigare inlägg så blir förhoppningsvis inte min karriär som hotellstäderska speciellt lång.

Jag är helt slut i kroppen och galet trött, det får bli en timme på soffan framför något dåligt tv-program och ladda batterierna, sen ska jag bannemig göra ett ryck. Röja upp det sista som jag inte orkade när jag möblerade om, sen ska jag försöka komma iväg på min promenad som aldrig blev av igår på grund av regn o rusk, trötthet och en hel del annat.

much too much

Ännu en dag till ända och en ny har redan börjat. Det är väl dags för mig att krypa till kojs, ska ju upp om några timmar igen och knalla ner till mitt underbart glamourösa jobb. Jag hoppas jag har blivit bönhörd så jag slipper vara på 2an. En gång till och jag tar fram snaran.

Becca vill ha med mig till Norge också, sjukt sugen är jag men det får vänta tills hösten ialla fall. Har ju jobb nu under sommarn och helst vill jag ju ha körkort innan jag flyr landet. Men en sak är då säker, jag tänker då inte göra någon långvarig karriär inom hotellstäd.

Tyra


Vackra människa, från insidan och ut!

Alphabeat "fascination"


Så skön! Kan inte låta bli att bli på bra humör när man hör den!

the ick-factor

Bajsmannen slår till igen! Ja, men tro fan att gubben jag städade efter i fredags var kvar även idag, han hade inte velat ha städat under helgen så det fanns en hel del att ta reda på om man säger så. Den här gången hade han slagit på stort, det var inte bara toalettringen som hade fallit offer utan även sängen! Jag vill inte veta hur han burit sig åt, men en sak är då säker, han vet inte hur en toalett fungerar. Supit som ett svin har han gjort också, helt sjukt. Och han förstår inte varför frugan kastat ut honom!

Nu ska jag be en bön om att slippa bli satt på 2an imorgon igen, jag pallar inte att torka bajs varje dag! Jag ska be om lite bättre väder, eller åtminstone att det håller uppe med regnet ett tag, har spring i benen som en tok. Just nu ser det ganska lovande ut, inga stora mörka moln ialla fall, men det ändrar sig fort och det är inte kul att ge sig ut på 6-7km om det ska börja hällregna efter halva vägen.

Personlighetstest


Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:
Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.



Det stämmer nog ganska bra ? Gör testet du också, här

Sex and the city

Nu har jag sett den, Sex and the city, den var sjukt bra! Jag har nog aldrig skrattat och gråtit så mycket till en film som jag gjort ikväll, ialla fall inte i en biosalong med drygt 200 personer till. Det var en euforisk känsla, jag hade gåshud och fick sitta och blinka konstant för att tårarna bara fortsatte, helt galet egentligen.

Det är en film som definitivt kommer att finnas i min dvd-samling framöver. Count on that! Jag vill ha hela satc-boxen också för den delen, så om det finns någon vänlig själ som har lust att ge mig en tidig födelsedagspresent så varsågod.












I l.o.v.e dresses



Jag har fått dille på klänningar, det är ju ett som är säkert, främst verkar det vara tubarklänningar, lite mer fantasi tack? Jag är grymt sugen på att beställa hem lite kläder från forever21, finns sjukt mycket fint där. Men så är jag ju lite osäker på det här med storlekar och sådär. Men jag får väl vänta tills lönen kommer så jag vet vad jag har att röra mig med (läs att shoppa loss för).

live and let die

Nu får det faktiskt vara nog, jag orkar inte med det här längre, ovissheten. Det börjar så bra men slutar jämt i kaos, när ska turen vända? Jag dras då jämt till veliga och märkliga typer, eller de till mig(?) Är det kanske dags att göra en helomvändning nu, börja om på ny kula?

Sen tror jag att det är så att man inte hittar någon så länge man letar, och det är klart, vem vill ha någon som det står desperat stämplat mitt i pannan på. Så drar jag till med klyschan "han dyker upp när man minst anar det " som pricken över i:et. Jag ska framöver gå runt och inte tro eller ana någonting. wish me luck!

I'm in love!


Garrett Hedlund, ge mig!

Chantal Kreviazuk "In this Life"


Midsommarnatt

Gårdagskvällen,självaste midsommarafton, spenderades i Kil. Först var vi upp till Hiller och grillade innan vi sedan drog vidare ner till Thorbjörn på fest. Det var en trevlig kväll med några undantag från en slampig brud som var på varenda kille och de idioter som snodde Thorbjörns Homer-kylskåpsmagnet och hans Iron Maiden-skor. Fan ta sånna idioter.

Åkte taxi hem med Andreas och gick husesyn, fick se hans sjukt fina lägenhet, jag är galet avundsjuk! Traskade sedan hemåt medan Andreas vandrade in mot stan för att möta Joney, som just slutat köra nattbussen. Jag dundrade i säng strax efter 4. Sov dåligt som satan för att jag inte kunde andas, har ju inte nog med allergin utan jag har ju självklart gått och dragit på mig en förkylning också!

Så ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt , ligga på soffan och glo på film. Jag kommer inte ihåg när jag var hemma själv en helg och bara var. Det har vart så mycket på senaste tiden, så nu får jag faktiskt unna mig lite. Ska snart dra mig in till stan för att hyra mig en film eller två, kan bli tre.

So long!

Maaryloo goes dr.Phil?

Nu har jag gått hem från jobbet i ett piskande sommarregn. Jag är genomblöt och på pissdåligt humör, känner mig hängig och vill inget hellre än att ligga hemma i soffan och glo på TV hela kvällen, men icke, ikväll är det kalas som gäller.

Fick en riktigt fin start på dagen, fick ett specialuppdrag av husfrun - att städa ett stannarrum. Inget märkvärdigt egentligen, det var väl bara det att det var lättare att förklara för mig än den lilla thailändskan jag jobbade med idag. Hursom helst så stog jag just och bäddade sängen när gästen kom in på rummet, han presenterade sig men jag la inte namnet på minnet, norsk var han ialla fall. Han hade knappt hunnit in innan han började prata om sina problem, för mig, en vilt främmande människa! Han hade ialla fall blivit utslängd av ur huset av frun som tänkte sälja huset. Han frågade mig vad jag tyckte att han skulle göra, jag vet inte om jag hade så mycket bra att komma med, jag har ju inte så mycket erfarenhet av sånt. Han tyckte ialla fall att jag var en förståndig liten flicka, så han kallade mig lilla vän och min lilla ängel.

Jag kanske inte behöver fundera så mycket mer på vad jag ska syssla med i framtiden, jag som oroade mig så igår. Det blir väl till att sadla om från hotellstäderska till att bli en ny dr.Phil. Jag tror ju knappast att dr.Phil behöver skura rent en nerbajsad toalettring efter en nedsupen och hemlös norrman ialla fall!

Så med en sådan start på dagen så känns det som att det inte kommer att gå så mycket mer galet, peppar peppar! Nu ska jag bara be en bön till vädergudarna, fråga dem vart det fina vädret som jar beställt har tagit vägen. Sen ska jag hoppas på att den lilla blå fén kan barmhärtiga sig över mig och trolla fram en ny garderob åt mig, för jag har absolut nada att ha på mig ikväll!


totally lost

Just nu känner jag bara för att vara 6 år igen, de enda bekymmren man har är att man inte får vara uppe hur länge man vill och när mamma tvingar en att duscha fast man hellre vill sitta och titta på tvn eller leka.

Nu sitter jag istället här med smått panik, har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Såhär som nybakad student så känner jag mig mer lost than ever. Och jag som tyckte det var svårt för 4 årsedan, när det var dags att söka till gymnasiet. Då var jag ändå säker på vad jag ville bli, då var jag helt insnöad på frisör, men sen när jag inte kom in så föll det mig lite ur hågen.

Så nu sitter jag här mitt i natten, när jag egentligen borde sova så jag orkar med jobbet imorgon, och kollar olika KY-utbildningar. Inte för att jag har någon lust att börja plugga nu, bara för att ha något att göra, men det kan ju vara kul att veta lite vad det finns att välja på. Det finns ju så mycket lika jobb som man inte ens vet existerar. Något borde ju finnas som passar lilla mig också?

Man hinner nog byta yrke några gånger innan det är dags att kasta in handduken, så jag har ju tid på mig , jag har ju inte hunnit fylla 20 än. Men det känns som det är så många som redan nu är på det klara med vad de vill göra. Vad vill jag?


Som mamma säger;
"Jag är över 40 och jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor"


Det blir nog någonting av mig med vad det lider, frågan är bara när,var och hur?

Ingen sommar utan Strömstad


Mitt boende i 3 somrar, saknar det som fan. Okay, stugan är skabbig som få men jag har så många minnen från Strömstad och Rasken på Seläter Camping, både bra och dåliga. De flesta är såklart bra, det är det roligaste jag gjort! Den här sommarn kommer det dock bara bli 3 nätter i Rasken , ska ner och hälsa på Janni, då hon har tagit över mitt jobb och min stuga. Det är bara så, det är ingen sommar utan väskusten och Strömstad!

SATC


För på söndag ska jag och Anna på bio!

On a night like this

Nu är det fart och fläkt mest hela tiden känns det som. Kom hem ganska nyss efter att ha spenderat natten i kil, ofrivilligt denna gång. Men så går det när bussen inte går efter mina tider.

Var till Kil en sväng igår för att lämna tillbaka syrrans digitalkamera,kände att det var dags nu, hon ville ha tillbaka den för en veckasedan. Innan jag begav mig till Bjurbäcksgatan så hamnade jag hemma hos André, godkände hans hår och snackade lite skit, tog sedan följe när han skulle till träningen och jag vidare till mormor. Väl framme härjade jag med mina syskon, hade lite glasskrig med Elina, inte populärt ska jag säga. Jag tyckte dock att det var hysteriskt roligt.
Det bar sedan iväg tillbaka till André för att kolla på fotbollen, efter inte allt för lång tid så förstog man ju vart det barkade. En riktigt skräpmatch var det, killarna gav ju bara upp! De sista 20 minutrarna lärde André mig olika svetstekniker,det var då fan så mycket intressantare. Efter ännu lite skitsnack och plinkande på gitarren var det dags för mig att säga hejdå och bege mig mot bussen. Och även fast jag gick i tid, så körde bussen förbi mig, jag sprang och vinkade men nej nej nej, jag fick inte följa med.

Så natten spenderade jag i mormor och morfars källare, kröp ner i soffan med två filtar och glodde lite på tvn innan jag somnade. Vaknade vid 5 tiden av att det var fruktansvärt kallt, jag kan nästa svära på att jag kunde se min egen andedräkt, virade in mig i båda filtarna och koncentrerade mig hårt på att somna om och det gick tillslut, även om det var så kallt att mina fötter kändes som isklumpar, några timmar senare vaknade jag av att mormor kom ner och la ett täcke över mig. Ibland är hon bra söt min mormor. När jag sedan bestämde mig för att gå upp, vid halv 11 någon gång så kände jag mig galet förkyld och funderade på om det hade varit någon skillnad om jag faktiskt sovit på en parkbänk hela natten. Så nu är frågan om man får känna såhär och om det verkligen är tillåtet med sånt här pissigt väder när det är sommar?

Bang on the piano


a change is gonna come

Tröttheten slog till med dunder och brak under min promenad förut. Efter drygt en kilometer var ögonlocken tunga som bly och jag lovar och svär att hade jag lagt mig ner på asfalten då hade jag somnat. Jag funderade ett tag på att vända tillbaka men övertalade mig själv att fortsätta promenaden. Jag är ingen vekling och jag lär aldrig bli av med mina extra kilon om jag ligger hemma på soffan och rötar!

Jag är galet sugen på att börja träna, men jag vill ju få någon med mig. Det är ju så tråkigt att träna själv, jag vill köra spinning och gymma! Spinning klarar jag väl att gå på själv, men gym själv är då ingen höjdare. Nej nej nej. Häng på nu vetja!

a fresh start

Drabbades för en tidsedan av bloggtorka, men nu känner jag att jag börjar återhämta mig. Så nu får det bli en nystart, bye bye maaryl.blogg.se hey hey maaryloo.blogg.se.

Idag har jag varit totalt däckad, lidit av sviterna från drygt en veckas studentfirande, det tar på krafterna ska jag få be och tala om. Kroppen gör uppror och vill inte göra många knop om dagen, näsan protesterar genom att börja blöda när man minst anar det. Det får nog ta och bli en nystart även här, bye bye osunda leverne.

Började vakna till liv runt 18 snåret, innan dess hade jag gått mellan soffan och sängen, bestämde med mina babes att vi skulle se på bio. Det fick bli Brudens bäste man, det är han också Mr.Dempsey. Filmen är lika rolig och toksöt, som Dempsey är snygg! Helt klart sevärd, och jag ljuger inte om jag säger att jag kommer se den igen och igen och igen. Den kanske till och med kommer få en plats i min dvd-samling!

Nu blir det sängen mina damer och herrar, här kan det inte sittas uppe hela natten, nu när man tagit klivet ut i vuxenvärlden. Imorgon väntar jobb och slit, städa - städa hela dagen!

RSS 2.0