sleepyhead

Det är nog något fel på mig! Jag sov till 13.30 idag, från och till. Jag skulle ju upp och tvätta och ringa på lägenheter och sådär imorse, men jag kunde inte ens öppna ögonen. Men det är väl så, jag tar igen de 3 senaste veckornas förlorade sömn NU, dumt att ta allt på en gång då bara. Jag skulle nog behöva sova 24 timmar i sträck för att komma ikapp, minst. Jag känner mig ganska utvilad nu ialla fall, det är något jag försöker intala mig åtminstone.
















Kommentarer
Postat av: carro

hahaha så sant, så sant! :P jobbar du heltid eller? vad länge har du jobbat som städerska? är det kul? :) mm men eller hur, jag väntar också på sommaren, jag som köpt en jäsingens massa fina klänningar. jag kollade igenom min garderob igår, o blev lite deprimerad då jag insåg att jag måste ha lagt ut en hel förmögenhet på kläder /:



hur har du det med kärleken då? (:

2008-06-25 @ 17:41:32
URL: http://carrof.blogg.se/
Postat av: carro

jaha... åh vad jobbigt, du kanske ska börja plugga igen då ;) jag pluggar ju på uiversitetet nu, är färdig med första året "bara" 2,5 år kvar..



jahaja, o vem är denna Någon då? men det är typiskt med killar, det är alltid komplicerat oavsett om man har ett förhållande eller inte, så jag menar, ni kan ju lika gärna bli ts då, det kommer ändå inte göra någon större skillnad ;)

2008-06-25 @ 19:23:52
URL: http://carrof.blogg.se/
Postat av: madde

Haha ja, men nuppa gör man, ändå dör man! Så just därför får man passa på ;)



Blir nog skitsnyggt med löshår btw! :D

2008-06-25 @ 21:13:52
URL: http://madeleneh.blogg.se/
Postat av: carro

hehe jag förstår vad du menar :P jag ska bli lärare, mot yngre åldrar, det passar nog mitt intellekt bra ;)



okeej, någon man vet vem det är alltså?! fasen att killar ska va så svåra Jämt. och då menar jag verkligen jämt!

jo där har du ju en poäng, själva jakten är ju Alltid det roligaste, resten kan ju oftast kvitta, ända tills man hittar den rätte, om man nu tror på att det finns nån sån ;)

2008-06-25 @ 21:29:22
URL: http://carrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0