pimpla te och knarka halstabletter

Inte nog med att jag känt mig trött och matt de senaste dagarna, nu har jag dragit på mig halsont också. Riktigt lägligt nu när det är 6 dagar kvar tills Magaluf. Jag blir så ledsen! Har sovit i x-antal timmar, har varit upp och käkat lite och nu har jag krupit ner med en kopp te i sängen, får snart bli Ipren och sova - igen. Imorgon är en ny dag, vilket betyder jobb jobb jobb. Men jag är ialla fall ledig på fredag, så det ska jag se fram emot!


Linn, min ängel, har skrivit en handbok åt mig. Hon lyckas då att få mig att hissa upp mungiporna, sen får vi väl se hur det går med resten. Jag är en negativ människa av naturen, åtminstone när det gäller mig själv.
http://liiinniiee.blogg.se/2008/august/handbok-for-positivt-tankande.html

Kommentarer
Postat av: Liinnsaan

Nej gumman, du är en verkligen upppiggande tjej som alltid kan få en på gott humör, du behöver ju inte ens försöka för du lyckas ändå! Du skrattar nästan alltid & du är älskad av tokmånga. Egentligen behöver du inte ens en handbok men jag kände att just då kanske det var det som behövdes för att få dig på lite lättare tankar ;) Love u my dear friend!

2008-08-20 @ 21:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0